Skip to content

Amazon

amazon_shopify_krea01
-
Az e-kereskedelmi piac  két meghatározó cége, az Amazon és a Shopify furcsának tetsző együttműködési megállapodást kötött. A “Buy with Prime” fulfillment szolgáltatás használata magyarázatért kiált.
ai_kereskedelem_krea01
-
Kevésbé látványosan, de annál hamarabb alakíthatja át az AI a globális ellátási láncok felügyeletét és a pénzügyi kockázatelemzés szektorát. A nagyok, az Amazon, Google, Microsoft, illetve a Mercedes és a Nestlé már mindkét oldalon sorakoznak.
mediamarkt_krea01
-
Win-win döntésnek bizonyul a MediaMarkt két éve megújított piactere. A cégcsoportban most mindenki ezt a döntést és az így elért sikereket ünnepli.
Az Amazon ráül a kiskereskedők pénzére
-
Csak egy héttel a termék kézbesítését követően utalja át mostantól az Amazon a vételárat a kereskedőinek. Az évvégi rohamok kiszolgálása érdekében érdemes nagyon betárazni a raktárba.
india_ecommerce_krea01
-
A piaci növekedés az egyik dimenzió csupán Indiában, mert a nagyvárosokon kívül élők és a megrendeléseket kiszolgáló réteg alkalmazottai egy teljesen másik világban élnek.
food_book_krea01
-
Az amazon egyetlen online kosárban egyesíti a rendeléseket, átalakítja az üzleteket, új, magasan automatizált raktárakat tesztel, és első alkalommal kínál frissélelmiszer-kiszállítást Prime-előfizetéssel nem rendelkezők számára.
amazon_walmart_app_krea01
-
A Walmart és az Amazon háborúba kezdtek a kiskereskedelmi fronton is: a "mindent egy kézből" elv B2B-piacon is érvényre juttatásában ugyan egyet értenek, de abban már nem, hogy az a bizonyos kéz melyiküké is legyen.
marketplace
-
Sokan preferálják az olyan gyűjtő felületeket, mint az Amazon és az Ebay (illetve a Németországban népszerű Otto és a Kaufland), de az Idealo ár-összehasonlító vizsgálatának eredménye több, mint elgondolkodtató.