Skip to content

Amazon

426742570_1094152471708426_8535548930257317426_n
-
Számos brit Amazon kereskedő került súlyos anyagi helyzetbe, miután a platform januárban befagyasztotta a nekik járó kifizetéseket. Az óriáscég keménykedik, az ügybe már a londoni kormány is beszállt.
elektronikus piacterek
-
A piacterek a gazdaság egyik legfontosabb intézményei. Az ecommerce világban pedig éppen azt a pillanatot éljük meg, hogy megkönnyíthetik a cégek számára akár az új piacra lépést is.
shopify
-
Szuperlatívuszokban írnak a tőzsdei szakírók az ecommerce ipar két régi és egy új vállalatáról, amelyekbe annak ellenére érdemes tőkét fektetni, hogy részvényeik nagyon drágák. Igen, az egyikük a Shopify
amazon3
-
Míg Magyarországon a hagyományos boltokkal és a külföldi versenytársakkal vív harcot az e-kereskedő, nyugaton az elektronikus piacterek algoritmusainak meglovagolása jelent kihívást. Az Amazont viszont olyan súlyos vádakkal illetik, hogy a behemót a létéért is küzd.
Nagy Webáruház Felmérés
-
A Nagy Webáruház Felmérés friss adatgyűjtése október 31-ig tart. A várakozásokról és a kutatásról is kérdeztük Kulcsár István Róbertet, a felmérést végző Shoprenter társalapítóját.
ecofriendly_eshoping_krea01
-
Aki azt gondolta, hogy a kereskedelem kevésbé szennyezi a környezetet, amikor az emberek otthonról vásárolnak, hiszen például nem autóznak el az áruházakba, az elég nagyot tévedett.
amazon_shopify_krea01
-
Az e-kereskedelmi piac  két meghatározó cége, az Amazon és a Shopify furcsának tetsző együttműködési megállapodást kötött. A “Buy with Prime” fulfillment szolgáltatás használata magyarázatért kiált.
ai_kereskedelem_krea01
-
Kevésbé látványosan, de annál hamarabb alakíthatja át az AI a globális ellátási láncok felügyeletét és a pénzügyi kockázatelemzés szektorát. A nagyok, az Amazon, Google, Microsoft, illetve a Mercedes és a Nestlé már mindkét oldalon sorakoznak.
mediamarkt_krea01
-
Win-win döntésnek bizonyul a MediaMarkt két éve megújított piactere. A cégcsoportban most mindenki ezt a döntést és az így elért sikereket ünnepli.
lina_khan-krea-01
-
Az amerikai trösztellenes hivatal (FTC) vezetője nekimegy az Amazonnak. Korábbi tanulmányában éppen az e-kereskedő példáján keresztül bizonyította, hogy a technológiai óriások hogyan korlátozzák a piaci versenyt.