Skip to content

Viva Wallet

Viva Wallet
vivawallet
1037 Budapest, Seregély utca 3-5

A Viva Wallet a JP Morgan-hez tartozó európai bankkártya fizetési szolgáltató 24 országban. Magyarországon 2022-ben indult el online és fizikai kártyaelfogadás szolgáltatással.

A Viva Wallet az első európai, teljes mértékben felhőalapú, Microsoft Azure-t használó neobank, ami 24 országában van jelen Európa területén. A Viva Wallet a Visa és a Mastercard Principal Member státusszal bíró partnere mind kártya kibocsátási, mind kártyaelfogadási szolgáltatások tekintetében.

Viva Wallet a mikrovállalkozásoktól a nagyvállalatokig terjedő ügyfelei számára kártyaelfogadási megoldásokat kínál az innovatív Viva Terminal App, a Google Play Áruházzal rendelkező kártyatermináljai és a fizetési átjárói segítségével. Emellett helyi IBAN alapú vállalati bankszámlát és vállalati Viva Wallet Mastercard bankkártyát is biztosít.

A Viva Wallet Holdings tulajdonosként tudhatja magáénak a (VIVABANK SA) görög pénzintézetet. A Holdings tulajdonában álló E-pénzintézet a PSD II irányelvein nyugvó passporting (útlevél mechanizmus) alapján az Európai Gazdasági Térség (EGT) teljes területén pénzügyi szolgáltatásokat nyújthat.

Bővebben a BIG FISH Payment Gateway oldalán.