Skip to content

Loginet Systems Kft.

Loginet Systems Kft.
loginet
Budapest Galvani u. 2. III. emelet

A LogiNet Systems Kft. egy magyar tulajdonú fejlesztő ügynökség, amely 90+ fős IT szakember csapattal rendelkezik a digitális termékfejlesztés területén.

Fő profiljuk az egyedi testreszabott, komplex webes kereskedelmi szoftverek kifejlesztése és integrálása. Széleskörű, komplex tapasztalattal rendelkeznek az e-kereskedelmi rendszerek fejlesztésében, mind hazai, mind nemzetközi szinten.

Ecommerce rendszerek bevezetése során saját Logishop platform megoldásuk biztosítja a stabil növekedési alapot. Fejlesztéseik teljes körű megközelítéssel történnek, az „end to end” szemléletre helyezve hangsúlyt. Az implementációs projekt lezárása után egy megbízható support támogató csapat áll rendelkezésre, így biztosítva a stabil működést és a további fejlesztések lehetőségét.

Kiemelt fókusszal és széles körű referenciákkal rendelkeznek a B2B e-kereskedelem, illetve mobil alkalmazás fejlesztés területén is. Ügyfeleik között olyan neves cégek szerepelnek, mint például az Auchan, Szimpatika, Garmin, Mountex, Konzolvilág és a Mirbest csoport.