Az e-kereskedelembe több mint 10 éve, saját játék webáruház indításával csöppentem bele, melyet akkori munkahelyemen mellett csináltam. Látva az ebben rejlő lehetőséget, a turizmust hátrahagyva az online világ felé vettem az irányt, az ország legnagyobb társkeresőjét üzemeltető Habostorta Kft-hez, ahol az akkoriban indult e-kereskedelmi oldalak egyik site managere lettem. Innen vezetett az út az ország legnagyobb webáruházához az Extreme Digitalhoz, ahol már e-commerce managerként fejleszthettem tovább az oldalt. A fő prioritás az ajánló rendszerek minél hatékonyabb működtetése és a konverzió növelése volt. Későbbiekben szakmai felügyeletem alá került a terméktöltési részleg, ahol kiemelten foglalkoztunk az egyedi termékleírásokkal, elindultunk a tartalomgyártás irányába. Mikor a UX feladatok is egyre meghatározóbbak lettek, elkezdtük egyszerűsíteni a kategória struktúrát, a szűrési lehetőséget optimalizáltuk; majd teljes átalakítást eszközöltünk a 2016. nyarán élesített redesignolt Extreme Digital oldalán.

Ezután a BENU Gyógyszertár hálózathoz kerültem, ahol Online vezetőként az alapoktól kezdve kellett létrehozni az online vásárlási lehetőséget, vele együtt megújítani a www.benu.hu oldalát. A sikeres átalakítással, a tartalom fejlesztéssel, egyedi és integrált megoldásoknak köszönhetően alig 2 év alatt a leglátogatottabb gyógyszertári oldallá vált a BENU.

2012-ben indíottam el saját webáruházamat a RUSZTIK Home lakberendezés webáruházat, mely egyfajta játszóteret is jelent a jelenlegi munkáimnak, ahol bátran kipróbálhatok új lehetőségeket kicsiben, és amik beváltak, azokat bátran ültethetem át nagyobb terepre.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/szombatig/