A Számlázz.hu szolgáltatás-fejlesztési vezetője, alapító-tulajdonosa.
Informatikusként és a dinamikusan növekvő, sok tízezer hazai vállalkozást kiszolgáló Számlázz.hu “visionary leader”-eként fő kompetenciája a friss fintech-trendek lehetőségeit a hazai számlázási megoldások terén megjeleníteni. Küldetése olyan digitális megoldások kialakítása és tömeges elérhetővé tétele, amelyek egyszerűbbé teszik egy mikro-, kis- vagy középvállalkozó életét.

2005-ben két társával, Stygár-Joó Jánossal és Regász Imrével indította útjára az első hazai felhő alapú számlázót, a Számlázz.hu-t, mely 2010-től elsőként nyújtott elérhető e-számla szolgáltatást, 2017-től pedig bankszámla-számlázó integrációt is.

A 2005 óta vezető szolgáltatás fő erőssége nem csupán az automatizált számlakibocsátás, hanem az a rengeteg járulékos szolgáltatás, amivel alapvetően hozzájárul a vállalkozások sikereihez. A Számlázz.hu mára nemcsak szabadúszóknak, mikrovállalkozóknak, e-kereskedőknek, és a teljes kkv-szektornak nyújt széles körű pénzügyi technológiai megoldásokat, hanem olyan piacvezető cégeknek is, mint a Sziget, a Libri, vagy a Jegy.hu.

Szolgáltatás-fejlesztési vezetőként a 2005 óta e-kereskedelmi, üzleti és más szakmai konferenciák népszerű előadója.

LinkedIn: https://hu.linkedin.com/in/lászló-stygár-93a4841