Közösségi marketing specialista, az online marketing és adatvédelmi szolgáltatásokat összekapcsolan nyújtó Liftup Kft. ügyvezetője, a Magyar Marketing Szövetség elnökségi tagja, a Facebook Marketing Partner program első magyar tagja.

Igazi online marketinges veterán, aki húsz éves tapasztalattal rendelkezik a területen, aminek számos ágát műveli a Google Adstől a keresőoptimalizáláson át a Facebook-auditig. Dolgozott többek között a Robert Bosch-sal, a CEWE Fotókönyvvel, a Piatnikkal, az OLX.hu-val, a Telenorral.

Az eredetileg Pécsen építész-, műszaki informatikus mérnökként végzett Lévai Richárd a tanácsadás és kivitelezés mellett rendszeres előadója a hazai online marketinges eseményeknek, több marketinges szakkönyvet írt, és a Kozossegikalandozasok.hu blog szerzője, de több szakmai elismerés büszke tulajdonosa is: 2015-ben dobogós a magyar kommunikációs szakma véleményvezér toplistáján, 2016-ban az Év Vállalkozója.

A problémákat nem egyetlen aktuálisan felkapott eszköz erőltetésével lehet megoldani, hanem minden célhoz megfelelő megoldáscsokrot kell kialakítani – vallja LinkedIn-oldalán.