Gerő Viktor

Gerő Viktor

 

Informatikus mérnök, közel 20 éve foglalkozik internetes projektekkel, online marketinggel.

2005-2011 között a Vatera.hu Kft. ügyvezetője valamint a cégcsoport regionális igazgatója. A cég vezetése mellett feladata volt a cégcsoporthoz tartozó hazai és CEE régiós internetes oldalak irányítása, valamint új cégek felvásárlása is.

2009-2017 között a Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért elnökségi tagja.

2010-től a Gravity R&D igazgatósági tagja. A nemzetközileg is elismert cég e-commerce, valamint IPTV rendszereken alkalmazott ajánlórendszereket fejleszt és forgalmaz, több európai és tengerentúli országban.

2012-2017 között a Central Fund Befektetési Alap Partnere valamint a csoporthoz tartozó Magvető Alapjának a Conor Seed Capital Fund-nak vezetője.

A cégcsoport nagy növekedési potenciálú, elsősorban kiemelkedő nemzetközi növekedési lehetőséggel kecsegtető projekteket keresi. Befektetéseik főképp az informatikai szektort érintik.

Cégeik közt szerepel a nemzetközi sikereket elért Be-novative nyílt innovációs rendszer vagy a nemzetközileg is egyedüálló SignAll automatizált jeltolmács rendszer, de az Alap tőkét fektetett a már nemzetközi referenciákkal is rendelkező vitorlás versenyszervező alkalmazásba a Kwindoo-ba is.

Több egyetem vendégelőadója, valamint cégeit több hazai és nemzetközi díjjal ismerték el.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/geroviktor/

mm
Kosárérték

E-kereskedelmi magazin - hasznos információk kezdő, haladó és profi e-kereskedőknek.

Üzenet a szerzőnek

Kérdésed van?
Hozzászólnál?

Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!