A Diego nemzetközi lakberendezési áruházlánc közép-európai marketing igazgatója. A régió egyik legnagyobb magyar központú franchise rendszerének marketing stratégiáján túl online kereskedelemmel és B2B kommunikációval is foglalkozik. A Magyarország mellett Romániában, Szlovákiában és Csehországban működő hálózat egységes imidzsének és kampányainak felelőse.

Alapvető módosításokat vezetett be a társaság marketing folyamataiban, és a közösségi médiában is megerősítette a márkát. Az általa indított hűségprogramnak néhány év alatt több mint százezer klubtagja lett. A franchise rendszerek működésének szakértőjeként segíti a kkv szektor kereskedelmi és marketing kommunikációjának fejlesztését, részt vesz az expanziós tervek és a mentor programok megvalósításában.

Munkája során a Diego számos szakmai elismerésben részesült: online stratégiájának köszönhetően elnyerte a Magyar Franchise Szövetség Internet Média és Web díját, vállalati expanziós tevékenysége eredményeként pedig a Külföldön Sikeresen Terjeszkedő Hazai Hálózat díjat.

A marketing szakmát ügynökségi és ügyfél oldalról is jól ismeri, tapasztalatait a hazai mellett német, francia és amerikai cégeknél szerezte. Rendszeres előadó szakmai konferenciákon és oktat a Soproni Egyetem Közgazdaságtudományi Karán. Sikerei alapjának a jó csapatot és a folyamatos képzéseket tartja.