Csermely Ákos

Producer, rendezvényszervező, az Internet Hungary, a Media Hungary, a Mobile Hungary, az Evolution és a Digitális Akadémia konferenciák gazdája, számos szakkönyv szerzője.

Mindig is médiás, televíziós szeretett volna lenni. Híradástechnikai szakközépiskola elvégzése után 1994-ben a Színház és Filmművészeti Főiskola gyártásszervező-produceri szakán diplomázott.

1995-ig a Magyar Televízióban dolgozott gyártásvezetőként, majd főgyártásvezetőként. A világot bejárva a Külpolitikai Szerkesztőségnek készítette a Panoráma, Parabola, Periszkóp című műsorokat.

Jelentős szerepet vállalt az első hazai kereskedelmi televíziók elindulásában (MTV/Tv-2, TV-TV, TV4). 1998-ig az A3, későbbi nevén Msat televízió produkciós igazgatója volt.

1999-től újra életre hívta a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivált, a magyar televíziózás szakmai versenyét, melynek keretében a legkiválóbb alkotókat és műsorokat elismert nemzetközi és hazai zsűri díjazza.

1996-ban alapította meg saját cégét, a Média Hungáriát. Több év alatt, lépésről lépésre építette fel a ma már évi 5 konferenciából (Media Hungary, Internet Hungary, Evolution, Mobile Hungary, Digitális Akadémia), és egy online magazinból (Digitalhungary.hu) álló portfólióját. A hazai elektronikus média világával, az információs társadalommal, az internettel foglalkozó rendezvények rendszeresen kitekintenek az elektronikus kereskedelem releváns témáira is.

Ha hasznosnak találtad, oszd meg másokkal is!
Share on FacebookShare on LinkedInShare on Google+Tweet about this on Twitter
mm
Kosárérték

E-kereskedelmi magazin - hasznos információk kezdő, haladó és profi e-kereskedőknek.

Üzenet a szerzőnek

Kérdésed van?
Hozzászólnál?

Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!