Producer, rendezvényszervező, az Internet Hungary, a Media Hungary, a Mobile Hungary, az Evolution és a Digitális Akadémia konferenciák gazdája, számos szakkönyv szerzője.

Mindig is médiás, televíziós szeretett volna lenni. Híradástechnikai szakközépiskola elvégzése után 1994-ben a Színház és Filmművészeti Főiskola gyártásszervező-produceri szakán diplomázott.

1995-ig a Magyar Televízióban dolgozott gyártásvezetőként, majd főgyártásvezetőként. A világot bejárva a Külpolitikai Szerkesztőségnek készítette a Panoráma, Parabola, Periszkóp című műsorokat.

Jelentős szerepet vállalt az első hazai kereskedelmi televíziók elindulásában (MTV/Tv-2, TV-TV, TV4). 1998-ig az A3, későbbi nevén Msat televízió produkciós igazgatója volt.

1999-től újra életre hívta a Kamera Hungária Televíziós Műsorfesztivált, a magyar televíziózás szakmai versenyét, melynek keretében a legkiválóbb alkotókat és műsorokat elismert nemzetközi és hazai zsűri díjazza.

1996-ban alapította meg saját cégét, a Média Hungáriát. Több év alatt, lépésről lépésre építette fel a ma már évi 5 konferenciából (Media Hungary, Internet Hungary, Evolution, Mobile Hungary, Digitális Akadémia), és egy online magazinból (Digitalhungary.hu) álló portfólióját. A hazai elektronikus média világával, az információs társadalommal, az internettel foglalkozó rendezvények rendszeresen kitekintenek az elektronikus kereskedelem releváns témáira is.