Varga-Tarr Sándor

Varga-Tarr Sándor

A Számlázz.hu marketingvezetője, és az autokassza fintech szolgáltatás projektvezetője. Marketing stratéga és startup üzletfejlesztési szakértő.

Végzettségét tekintve bölcsész (ELTE), kommunikációs és digitális marketing szakértő (Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola), valamint üzleti közgazdász (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem). Szakterületei a B2B kommunikáció és a fintech.

Szakmai karrierje során dolgozott PR és reklámügynökségekkel, nonprofit szervezetekkel, gyógyszeripari és nemzetközi pénzügyi tanácsadó vállalatokkal egyaránt.

Startup és fintech evangelista, aki coachként és előadóként segíti az innovatív vállalkozásokat és a pénzügyi technológiai lehetőségek elterjesztését a hazai vállalkozók körében.

2011-ben elnyerte az Év Egészségügyi Kommunikációs Kampánya Különdíjat, majd 2012-ben ugyanitt első helyezést ért el. 2013-ban a Magyar Public Relations Szövetség Sándor Imre díjjal jutalmazta, 2012-ben shortlist helyezést ért el a Kreatív Prizma PR versenyén.

A Számlázz.hu marketingvezetőjeként az online számlázó marketing és kommunikációs tevékenységéért felel. Csapatával 2016-ban elnyerte a Kreatív B2B Award első helyezését Image és márkaépítés kategóriában. A hazai vállalkozók segítésére életre hívott Számlázz.hu Akadémia ötletgazdája, amelyben pénzügyi, számlázással, könyveléssel és fintech témákkal kapcsolatos tudást nyújtanak a nézőknek. Az edutainment websorozat 2017-ben elnyerte a Kreatív B2B Award bronz díját Tudásmenedzsment kategóriában.

Az autokassza projektvezetője, amely 2017 januárjában az első magyarországi vállalati fintech megoldásként indult útjára, és azóta is sikeresen működik.

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/sandorvargatarr/

 

mm
Kosárérték

E-kereskedelmi magazin - hasznos információk kezdő, haladó és profi e-kereskedőknek.

Üzenet a szerzőnek

Kérdésed van?
Hozzászólnál?

Vedd fel a kapcsolatot a szerzővel, várjuk az üzenetedet!