BIG FISH Payment Services Kft.

Return to Directory
BIG FISH Payment Services Kft.
Featured
BIG FISH Payment Services Kft.

Listed in

About

1066 Budapest, Nyugati tér 1-2.

A BIG FISH Payment Gateway intelligens üzleti megoldásokkal tucatnyinál is több fizetési szolgáltatást ajánl integrálásra partnerei számára. Lehetőséget ad újabb platformok igénybevételét ezzel bővítve a partnerek fizetési szolgáltatásait.

Miért válassszon minket?
Villámgyors Integráció
Ahelyett, hogy egyesével integrálná a szolgáltatókat, nálunk csak egyszer kell néhány órát fejlesztenie, és valamennyi partnerünkkel megvalósul a technikai kapcsolat. A fizetési módok köre bármikor bővíthető és a bankváltás is egyszerű.
Állandó fejlődés
Mi újabb és újabb szolgáltatókat és kényelmi szolgáltatásokat vezetünk be rendszerünkbe (mint pl. az ismétlődő fizetések) amiket Ön további fejlesztések nélkül ingyenesen vehet igénybe.
Automatikus frissítések
Ha változik a bankok rendszere, Önnek nem kell a módosításokat követnie, a frissítéseket a magunk oldalán végezzük el.

 

 

Kapcsolódó cikkek
Nem dőlhetünk hátra az erős ügyfélhitlelesítés elhalasztásának hírére

Nem dőlhetünk hátra az erős ügyfélhitelesítés elhalasztásának hírére

Az MNB Pénzügyi Stabilitási Tanácsa tegnap 12 hónap többlet felkészülési időt jelentett be a hazai pénzügyi szektor számára, mielőtt az erős ügyfélhitelesítésre (SCA) vonatkozó szabályokat kötelezően alkalmazni kell.

Nem dőlhetünk hátra az erős ügyfélhitlelesítés elhalasztásának hírére

Az Európai Bankhatóság SCA-állásfoglalásának margójára

A 2019. szeptember 14-én életbe lépő új Európai Uniós irányelvet sokan, sokféleképpen értelmezik. Segítünk tisztázni a félreértéseket!

Erős ügyfélhitelesítés - fontos tennivalólista e-kereskedőknek

Erős ügyfélhitelesítés – fontos tennivalólista e-kereskedőknek

Az erős ügyfélhitelesítés -minden híreszteléssel ellentétben- komoly hatást fog gyakorolni az e-kereskedelmi, elektronikus fizetési folyamatokra és a kapcsolódó ügyfélélményre. A kereskedőknek fontos, és komoly fejlesztési erőforrást igénylő feladatuk van, ha biztosítani akarják a megfelelést.

Hogyan válasszunk online fizetési szolgáltatót?

Hogyan válasszunk online fizetési szolgáltatót? Szolgáltatók, implementáció, ügyfél igények

Egy online fizetési szolgáltató kiválasztásához számos kérdést kell feltennünk saját magunknak is, hogy aztán jó döntést hozhassunk. Összegyűjtöttük azokat a pontokat, amelyek segíthetnek a felkészülésben.

A Google Pay már Magyarországon is elérhető

Már magyar e-kereskedők számára is elérhető a Google Pay

Szeptembertől hazai webáruházak is bevezethetik a Google Pay-t, mégpedig a BIG FISH Payment Gateway segítségével. Összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat.

Contact

Overview
Images